No image

Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe’nin genç kalecisi GöktuÄŸ BakırbaÅŸ, taraftarı olduÄŸu ve küçük yaÅŸlardan bu yana maçlarına gittiÄŸi takımın ÅŸu an formasını giymenin kendisi için çok özel ve güzel bir duygu olduÄŸunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe‘nin kalecisi GöktuÄŸ BakırbaÅŸ, kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan videolu açıklamasında, 6-7 yaşından beri Göztepe formasını giydiÄŸini, babasının, göbek bağını Göztepe Stadı’nın yapıldığı Gürsel Aksel Tesisleri’nin olduÄŸu yere gömdüğünü söyledi.

Spor okulunda baÅŸladığı Göztepe macerasında 2014-2015’te A takıma çıktığını belirten 22 yaşındaki futbolcu,Göztepe formasını giymeye devam ediyorum. Sonuçta küçük yaÅŸta tribünde olup ÅŸu an saha içinde bu formayı giymek benim için çok özel ve güzel bir duygu. İnÅŸallah bu güzel duyguya uzun süreler devam ederim. ifadelerini kullandı.

Futbola başladığında savunmada görev yaptığını bildiren Göktuğ Bakırbaş, daha sonra 11-12 yaşındayken takımdaki kaleci eksikliğinden dolayı kalede görev yapmaya başladığını aktardı.

İNŞALLAH ÇIRAK USTAYI GEÇER

GöktuÄŸ, kaleci Beto’yu ise ustası olarak gördüğünü belirterek,İnÅŸallah çırak ustayı geçer.dedi.

Geçen sene Manisaspor’da kiralık olarak oynamasının kendisine büyük tecrübe kazandırdığını belirten genç kaleci, Manisaspor formasıyla Denizlispor karşısında attığı gole iliÅŸkin ÅŸunları kaydetti:

Düşmemek için o maçtan mutlaka puan almamız gerekiyordu. Son dakika korner oldu ve tam olarak hissettim desem yalan olur. Çıkıp şansımı deneyeyim dedim, çok şükür kısmet oldu. Bir kaleci için çok özel ve güzel bir duygu, inşallah gollere burada da devam ederim.

Göktuğ, Göztepe taraftarının kendisini sevdiğini düşündüğünü belirterek, şöyle konuştu:

Kendimi bir taraftar olarak görüyorum ve takımımız galip geldiÄŸi zaman bir futbolcu sevincinin dışında taraftar sevinci de yaşıyorum. Her futbolcunun hayali büyük takımlarda oynamaktır ama ben zaten çok büyük bir takımda oynuyorum. Ayrıca tuttuÄŸum takımda oynuyorum, o yüzden Göztepe’nin yeri bende çok ayrı. Hedefim bu formayı uzun yıllar giymek ve aynı zamanda A Milli Takım formasını giymek.

Erzurum kampının çok iyi geçtiÄŸini belirten genç kaleci “Hocalarımız bizi biraz yoruyor ama bunun karşılığını sezon içinde baÅŸarılarla alacağız.” ifadesini kullandı.


Share Now

Related Post

Leave us a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.