No image

Sepil dönemiyle beraber kulüpte 2. başkan sıfatıyla anılan ama asıl görev tanımı 6222 den sorumlu yetkili olan Fatih DALAN gönüllü olarak göreve başladı. Bu görev için ücret aldığı çok tartışılan DALAN bu görevi gönüllü yaptığını ve ücret almadığını açıkladı. Ancak bu tartışma hiç bitmedi. İlerleyen zaman için de gönüllü yöneticilerin başında görevini devam ettirdi. Benim gördüğüm o dönemde bile gönüllü yöneticileri ikiye bölen böl parçala yönet zihniyetli biri olduğu. Herkese mavi boncuk . Ama artık boncuklar bitti. Takke düştü kel göründü.

En son yaşanan olaylardan bahsedeceğim geçmişe hiç gitmeyeceğim .

Bu sezon Gönüllü yöneticilerin başından alındı ve sadece yönetim kurulunda görevlendirildi. Yani gönüllü yöneticilerle hiçbir bağı yok ve sadece yönetimin kararlarında imza atacak. Bu konuya açıklık getirelim.

Kurumsal firmalar bazen idari kadroda yöneticilerin yerlerini değiştirerek; alt göreve yada daha etkisiz göreve getirerek yavaştan memnuniyetsizliğini belirtir ve kısaca istifa etmesini ister. Neden yapar bunu bu yöneticinin itibarını düşürmemek için.

Dediğim gibi bu değişiklik yapıldıktan sonra DALAN birçok yerde bulundu hatta Göztepe’miz adına açıklamalarda bulundu. Ancak hep kulüpten bağımsız açıklamalar oldu. Bu da bize fikir veriyor zaten.

En bariz örnekleri ise en son yaşandığı için ksk maçı sonraki gelişmelerdir.

Maç sırasında korkakça ve kahpece yapılan atılan fişek ile yaralanan kardeşimiz maalesef ameliyat oldu ve %10 oranında kolu hareket kabiliyetini yitirdi.

Herkes ortak tepki gösteriyorken faillerin bulunması için çaba harcıyorken ve hatta hastaneye akın ederken bütün bunların üstüne TENEKE den ses çıkıyor ve Göztepe’mize hakaret ediyor. Yapılan terbiyesizlik için 1 tl lik dava açtı diye haberler çıkıyor. Hepimiz aynı soruyu soruyoruz koskoca Göztepe 1TL dava mı açar? Yalanlama gecikmiyor. Ama bu haberi kim servis ettiriyor? Başkan vazgeçti falan hikayeleri ne oluyor? Başkanın böyle bir şeyden haberi bile yokken.

Sonrasında malum yemek olayı. Göztepe’mizi temsilen gittiği sanılan DALAN aslında kulüpten haberli olarak değil kendi başına gidiyor. Bir çok şeyde olduğu gibi . Özel hayatta arkadaşın ise gizli kapaklı görüş. Kim ne diyecek. Masadaki arkadaşın ÇİNKO ya en yüksek sesle cevap veren olmuş ama Göztepe’mizden yöneticileri yada yönetim kurulu özür yazısı yayınlamış mı ?

Dökülen kanın hesabını sormaya gidiyorsan yada ALÜMİNYUM un canına okumaya gidiyorsan eyvallah. Ama şen şakrak gülmeler pozlar falan… Sepil başkan davete icabet etti basket maçına gitti. Ancak böyle bir olay sonrası olsaydı bu davet eminim gitmezdi. Ayrıca kulüp bu olaya hiç girmedi farkındaysanız. Yemek olayı ile ilgili açıklamayı bile samsunhaber den yaptırdı. Açıklama kulüp sitesinden değildi.

Bizi en iyi bilenlerden olmalısın Sayın DALAN tribün böyle bencil hareketleri affetmez. Artık hem kulüp hem de taraftar sana tepki gösterdi.

Yazdıklarımda haksız isem kulüp yalanlama yazsın. Ama 2 güne yalanlama yazılmıyorsa ayrılık vakti çoktan geldi de geçiyor demektir.

Saygılarımla;

Göztepe Tv Mutlu Aydemir


Share Now

Related Post

Leave us a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.