No image

Onur ERTÜRKMEN’in kaleminden “Göztepe Umut-Lu” başlıklı köşe yazısı.

Çok özlemişiz. Türkiye kupasında Göztepe’mizi görmeyi gerçekten çok özlemişiz. Şanlı tarihinde destanlar yazan bu güzel takım daha iyi daha güzel yerlerde olmayı çok hak ediyor. Bir gün küllerimizden anka kuşu gibi doğacak yine bu şehri güneş gibi aydınlatacak GözGöz.

Sivasspor karşısında elbette hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşması düşünülerek daha yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettik. Böylece hem onların durumlarını görmek hem de onları da maçlara hazırlamak açısından iyi bir fırsat oluyor. Fakat şunu gördük ki pek de ümitli olmamak gerekiyormuş. Ligde yaşadığımız defans sorunu tamamen olduğu gibi devam etmekte hatta alarm zilleri mastikayı çalmaktadır. Duymamak için kör ve sağır olmak gerekiyor. Tel tel dökülen bir defans vardı. Defansta inanılmaz hatalar boy gösteriyor. En basit topu bile uzaklaştırmak yerine rakibe maçta kendi takımından gelemeyecek asistleri veriyoruz. En çokta Soner Dikmen berbat ötesiydi. Kendi kalesine gol atıyordu neredeyse. Yetmezmiş gibi rakibe asistler yaptı özellikle son dakikada 3 puanı kazanmışken vurup ileri topu zamanı kullanacağı yerde ceza sahasında rakibe asist yaptı. Allah tan şans biraz bizden yanaydı. Gosso takımı toplayan mücadelesiyle yine gönülleri feth etmiştir. Derhal bu defans problemlerine çözüm bulunamazsa bütün emekler suya düşecek gibi. Son dakikalarda oyuna girip golümüzü atan Umut Nayir yine klasını konuşturdu. Türkiye kupasında da partiye devam dedi.

İyi oyun ve sonuç farketmez mi? Kötü oyun ama mutlu son mu? Elbette herkesin beklentileri daha iyi yerlerde daha fazla güzel şeylerin olması yönündedir. Unutmayın ki biz bu takımı en dipsiz kuyularda bile sonuna kadar çok sevdik. Öyle yalandan kupalara, sahte yıldızlara bakıp aşık olmadık. Biz yalansız, karşılıksız, menfaatsiz sevdik hem de çok sevdik. Arma sevdamızı kimseler anlamaz bu yüzden. Onlar gerçek aşkı da bilemezler. Göztepe’miz sen çok yaşa.

Saygılarımla

Onur ERTÜRKMEN


Share Now

Related Post

Leave us a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.