No image

Şampiyon adayı Göztepe üst üste İzmir’deki 3 maçtan(Adana Demirspor – Karşıyaka – Samsunspor) alacağı sonuçlarla zirve yarışındaki kaderini belirleyecek.

PTT 1. Lig’de Altınordu’ya  yenilmesiyle liderlik fırsatını tepen Göztepe şampiyonluk yolunda en zorlu virajlardan birine giriyor. Altınordu ile derbi maçta hiç hesapta olmayan bir yenilgi alan sarı kırmızılı ekip, önümüzdeki zorlu 3 maçta şampiyonluk ve Play-Off kovalayan sert rakiplerle mücadele edecek. GözGöz’ün kritik dönemeçte ilk rakibi Adana Demirspor olacak. Göztepe perşembe günü 1 puan altında yer alan Güney ekibini yenmek zorunda. Göztepe sonraki hafta ise ezeli rakibi Karşıyaka ile oldukça zorlu bir maça çıkacak. Bu maç prestijin yanı sıra şampiyonluk yarışı için de büyük önem taşıyor. KSK maçının ardından lige verilecek 1 haftalık milli aradan sonra Göztepe, 16 puanla 4. sırada yer alan şampiyonluğun en güçlü adaylarından Samsunspor’u ağırlayacak. Göztepeliler, bu 3 maçı da kayıpsız atlatıp zirveye adını yazdırmak istiyor. 

Barış Güçlü”Günlük Sonuçlara Değil de, Büyük Resme Bakmalıyız”

Altınordu yenilgisinden çok son haftalarda oynadığı futbol nedeniyle ağır eleştirilere hedef olan Göztepe’de Kulüp CEO’su Barış Güçlü önemli açıklamalarda bulundu. Bu süreçte futbolculara ve teknik direktör Metin Diyadin’e sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Barış Güçlü, “Günlük sonuçlara değil de, büyük resme bakmalıyız. Eleştirenlerin kendilerine şu soruları sorması gerekli. 17 ay önce Mehmet Sepil’den önce kulüp neredeydi, şimdi nerede? Tesisler ne durumdaydı, şimdi ne oldu? Geçen sezon bizi kim şampiyon yaptı? Bu takıma mutlaka sahip çıkmalıyız, karşılığı mutlaka gelecektir” dedi.BURAK HAKERLER

Barış Güçlü Göztepe

Barış Güçlü Göztepe

 


Share Now

Related Post

Leave us a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.